Kalliokiipeilyn peruskurssi

Tavoite on että kurssin jälkeen voit itsenäisesti kiipeillä ulkona yläköydellä suomalaisilla kallioilla. Kurssilla opetellaan kalliokiipeilyn alkeet yläköydelle: Miten teet turvallisesti yläankkurin, miten laskeudutaan ja miten yläköysi viritetään halutulle reitille. Lisäksi käydään läpi kalliokiipeilyssä yleisesti turvallista toimintaa ja kalliota kiipeily-ympäristönä.

Ennakkotietovaatimus: Kalliokiipeilyn alkeiskurssi, tai kun yläköydellä varmistaminen on sisäseiniltä tuttua.

Ilmoittaudu

Aika: To 18.7.2024 klo 10–19
Paikka: Karhunulkki, Sonka, Rovaniemi
Hinta: 80 €, maksettava tilisiirtona ennen kurssia
Osallistujamäärä: max 8 hlö

Ilmoittautuminen, tiedustelut: Sähköpostilla vuoristoklubi@gmail.com . Laita mukaan puhelinnumerosi.

Hinta sisältää: Ohjauksen ja tarvittaessa lainavarusteet (kiipeilykengät, kypärä, valjaat, varmistuslaite, sulkurengas, sling, köysi). Jos tarvitset lainakengät niin ilmoita kengänkokosi.

Huomaa että normaali tapaturmavakuutus ei yleensä kata kiipeilyä. Seuran jäsenet on vakuutettu Suomen Kiipeilyliiton kautta, liity jäseneksi 😉

Alle 18-vuotiaalla on oltava huoltajan allekirjoittama hyväksyntä osallistumisesta.

Mukaan kurssille tarvitset: Liikkumiseen soveltuvat säänmukaiset vaatteet ja lämmintä vaatetta, evästä, juotavaa. Mikäli omistat kiipeilyvarusteita niin ota mukaan.

Kouluttaja: Samuli Pekkanen (UIAA Rock Climbing Instructor). Lisätietoa kurssin sisällöstä voi kysellä myös suoraan kouluttaja, p. +358 40 777 1133