Toimintasuunnitelma 2022

RVK ry:n jatkaa tiivistä yhteistyötä kaupallisen kiipeilyhallin Väen kanssa. Seuran jäsenet saavat edelleen alennusta Väen tuotteista.

Seuran junioritoiminta jatkuu Väellä vuonna 2022, tiistaisin jatkuu kaksi vuoroa, ja tarkoitus on saada vielä kolmas vuoro torstaille. Tarkoituksena on myös käydä junnujen kanssa kiipeilemässä ulkona keväällä, Santasportilla harjoittelemassa köysikiipeilyä sekä tehdä seuramatka Ouluun, jossa voidaan myös kiivetä köydellä. Seura kouluttaa uusia junioriryhmien ohjaajia ja valmentajia. Valmennuskoulututusta kehitetään ja sen suhteen seura tekee yhteistyötä Oulun kiipeilyseuran kanssa.

Seuran järjestää 30. huhtikuuta junioreiden SM-Boulderkisat yhdessä Väen kanssa. Tapahtuma vaatii useita talkoolaisia seuran jäsenistä. Keväällä/kesällä 2022 järjestetään kurssitoimintaa ja uusille kiipeilijöille tutustumismahdollisuus ulkokiipeilyyn. Tarkoituksena on tiedottaa ulkokiipeilyn etiketistä, access-asioista ja markkinoida seuraa potentiaalisille uusille jäsenille. Kevään aikana avautuvat myös seuran uudet internetsivut.
Seuralla on juhlavuosi 30-vuotissynttäreiden kunniaksi, ja sen johdosta on tulossa myös juhlat koronatilanteen sen salliessa. Muita järjestettäviä tapahtumia vuoden aikana ovat kevät- ja syyskähäytys, pikkujoulut, leffaillat, kerhoillat sekä muut jäsenille tarkoitetut tapahtumat.

RVK:n talous on vahva ja seuralla on omaa pääomaa. Kun seuralla ei ole enää oman sisäkiipeilytilan ylläpitoa, seuran tehtävänä on olla erityisesti kiipeilykulttuurin, juniori- ja kilpakiipeilyn sekä ulkokiipeilypaikkojen kehittäjä sekä ylläpitäjä.